background-1

Prijsoverzicht voor Piggelmee

Huurprijs € 270,00 per nacht bij minimaal 3 nachten max. 9 personen
Halfpension (optioneel) Huurprijs + € 25,00 p.p.p.n.
Volpension (optioneel) Huurprijs + € 34,00 p.p.p.n.

Beddengoed en handdoeken zijn bij de prijs inbegrepen bij boekingen van minimaal drie nachten.                   Toeristenbelasting: € 1,80 p.p.p.n. Borg: € 115,00 Eindreiniging: € 70,00

Wilt u graag advies, meer informatie of heeft u specifieke wensen? Neem dan contact met ons op. Via het contactformulier , we geven u zo snel mogelijk antwoord. Of belt u ons gerust. Tel.: 0519 554632

Voorwaarden:

1. Reserveren kan schriftelijk, mondeling of telefonisch, waarna u van Groepshotel SUUDWESTER een bevestiging ontvangt. De overeenkomst is geldig als u binnen 10 dagen na dagtekening kopie ondertekent retour zendt. Mocht de bevestiging afwijken van uw aanmelding, dan dient u zo snel mogelijk contact op te nemen met Groepshotel SUUDWESTER, in ieder geval binnen een week na dagtekening.

2. Aansprakelijkheid -, en annuleringsverzekering is niet inbegrepen en dient u derhalve zelf af te sluiten. Wij adviseren u dit, want:

3. Indien u een reservering annuleert zal Groepshotel SUUDWESTER u een schadeloosstelling in rekening brengen die afhangt van de tijd voor de aankomstdatum: -tot 24 weken voor aankomst 10% van het overeengekomen factuurbedrag -tot 16 weken voor aankomst 50% van het overeengekomen factuurbedrag -tot 08 weken voor aankomst 70% van het overeengekomen factuurbedrag -tot 04 weken voor aankomst 80% van het overeengekomen factuurbedrag -binnen 3 weken voor aankomst 100% van het overeengekomen factuurbedrag. Tevens adviseren wij u af te sluiten: een reisverzekering, een onngevallenverzekering en een bagageverzekering.

Het minimum aantal betalende personen kan niet verlaagd worden, wel verhoogd, indien er nog bedden vrij zijn in de gereserveerde accommodatie.