background-1

Onze gasten schreven:

Hartelijk bedankt voor jullie goede zorgen. Het eten was elke keer weer heerlijk. Door jullie inzet hebben jullie niet alleen de gasten , maar ook de begeleiders een heerlijke vakantieweek bezorgd. We hopen allemaal nog eens terug te komen en te genieten van jullie gastvrijheid.

"Dorine en Bennie, Het is ons hier supergoed bevallen. Goed onderkomen, gezellig en vooral heel lekker eten. We hebben jullie ervaren als leuke mensen en zullen de Suudwester zeker promoten."

 "Verblijven bij jullie is een feestje voor de gasten, maar zeker ook voor de begeleiders. Jullie gastvrijheid, behulpzaamheid maakt het TOP! Dank jullie wel!"

 "Bij aankomst staat de koffie voor u klaar. Dat is het begin van een onvergetelijke vakantie op Ameland. Uw verblijf in de Suudwester is echt vakantie...."  Zo luidt de tekst in jullie folder, en er is geen woord van gelogen! Dus danken we Bennie en Dorine voor de lekkere maaltijden en de goede zorgen.

"Hallo, ik ben één van de begeleiders van ......... en ik ben zwaar onder de indruk van jullie hulpvaardigheid, vriendelijkheid, heerlijk eten, tja: van alles! Héél hartelijk dank voor de fantastische zorg en verzorging. Ik schrijf dit vanuit mezelf, maar ik ben ervan overtuigd dat de rest van de groep er net zo over denkt. Dank en groet."

"Bedankt voor alles!  Alle gasten en begeleiders hebben het erg leuk gehad. We hebben heerlijk kunnen smullen met al dat lekkere eten. Nu gaan we genieten van de laatste avond bij jullie met BBQ."

"Bedankt voor de goede zorgen en betrokkenheid. We hebben hier een goed verblijf gehad samen met de bewoners. in één woord geweldig!"

"Wat hebben onze bewoners en wij genoten van jullie super locatie, de gastvrijheid en de mooie omgeving. Wij sturen onze collega's zeker naar jullie toe om hier ook te gaan genieten. Super!"

"Heel erg bedankt voor de goede zorgen, ook al vóór onze aankomst! Het was fijn alles makkelijk met jullie te kunnen overleggen. Het was fijn!!"

"Beste Bennie en Dorine, heel,heel hartelijk bedankt voor jullie bijdrage aan onze onvergetelijke vakantie op Ameland. Jullie prachtige accommodatie, gastvrijheid en fantastische kookkunsten zorgden ervoor dat onze cliënten een prachtige vakantie hebben gehad. Wij zullen absoluut goede reclame voor jullie maken. we hopen in de toekomst weer bij jullie onze vakantie te vieren!"